GABRIEL PICART

English / Castellano / 繁體中文 / 简体中文

SHARE THIS SITE:


 

 

ENLLAÇOS D'INTERÉS

 • www.colorland.net Creat, dissenyat i mantingut per Gabriel Picart, 'Colorland Network' és el seu projecte personal (encara en construcció). És un lloc web interactiu dedicat als més petits per a l'aprenentatge del món de la pintura. Per mitjà de la lectura d'un conte anomenat 'Colorlàndia' i de diversos jocs interactius, els infants es familiaritzaran amb les grans obres de tots els temps, els grans mestres que les van realitzar, el significat de certs mots pictòrics i la teoria del color. 'Colorland Network' pretén fer partícips els nens de la seva pròpia educació a través de concursos que els indueixen a proporcionar continguts educatius realitzats per ells mateixos. També anima a pintors, il·lustradors, escultors, mestres i amants de l'art en general a compartir els seus coneixements d'una manera simple i directa, per promocionar les Belles Arts entre els petits. Però sobretot, el conte de 'Colorlàndia' transmet un missatge sobre els valors que són realment importants a la vida com són l’Honestedat, el Criteri Propi, la Llibertat d'Expressió, la Responsabilitat, la Compassió i la Pau.

 • petrisfinearts.com Situat al costat del Golden Gate, a Sausalito, Califòrnia, Petri's Fine Arts representa una selecció única i eclèctica d'artistes contemporanis, des d'artistes establerts a nivell internacional, fins a nous talents emergents.

 • www.cordair.com Quent Cordair Fine Art fou inaugurada per l'artista Quent Cordair l'any 1996. Com a primer proveïdor del anomenat 'Realisme Romàntic' contemporani en la pintura, l'escultura i el dibuix, serveix a col·leccionistes privats i corporatius del món sencer. El 'Realisme Romàntic', un moviment que recupera els alts estàndards estètics i tècnics dels tallers pictòrics anteriors al segle XX, suposa el renaixement de la comprensió, la bellesa, el romanticisme i l'estilització, aplicades a temes pictòrics contemporanis. Temes que inclouen la figuració, el narratiu, l'al·legòric, bodegons, marines i paisatges. Pintors i escultors de renom internacional, premiats en diversos concursos, hi son representats.

 • www.mishingallery.com Mishin Fine Arts, situada a San Francisco, Califòrnia, representa a artistes contemporanis de tot el món, amb obres que abasten la pintura, el dibuix, la fotografia, l'escultura, i la performance, amb el comú denominador de la solidesa formal i l' excel • lència estètica.

 • www.xpower-gallery.com X-Power Gallery està especialitzada en la selecció i recopilació de les millors obres d'art d'Orient i Occident. X-Power organitza amb regularitat exposicions dels artistes contractats per la galeria en països molt diversos, contribuint de manera efectiva a l'intercanvi entre cultures.

 • www.inspirationz.com Inspirationz integra les grans cites de la història amb l'art més inspirador del món per crear un catàleg únic.

 • www.andersongalleries.com Anderson Galleries es troba ubicada al cor del 'Triangle d'Or' de Beverly Hills i està dedicada a l'exhibició d'obres mestres europees dels segles XIX i XX. També promou les obres d'artistes europeus que van realitzar la seva activitat entre els anys 1800 i 1930, els quals han estat injustament ignorats o poc valorats.

 • www.artrenewal.org  Un dels més extensos museus d'art en línia de tota la xarxa. Conté imatges d'alta resolució, a més de biografies, fotografies, articles i assaigs. ARC promou el retorn a un aprenentatge formal i a l'excel·lència en l'execució de les arts visuals, així com el concepte de 'qualitat reconeixible' com a criteri primordial en la valoració artística.

 • www.weinstein.com Una de les millors col·leccions mai exposades a San Francisco sobre les obres dels grans mestres del segle XX. Weinstein Galleries també representa artistes vius les obres dels quals apareixen en les col·leccions de diversos museus, com ara la National Gallery de Washington, el MOMA i el Metropolitan Museum of Art de Nova York i el Centre Pompidou de Paris.

 • www.ibiblio.org/wm WebMuseum és el projecte personal de Nicolas Pioch: "Algunes empreses pretenen monopolitzar les arts i la cultura, desenvolupant el 'pay-per-view' i comercialitzant CD-ROM's, mentre paral·lelament intenten aconseguir patents sobre un material que ens pertany a tots. Un material que forma part de la nostra civilització i història". El WebMuseum és ampliat contínuament amb les contribucions d'aquells que visiten les seves pàgines.

 • www.artinthemaking.com Web oficial de la revista International Artist d'Austràlia. Revista d'artistes per a artistes que instrueix sobre les diverses tècniques d'execució de les obres d'art.

 

ÍNDEX GALERIA D'ART FIGURA I FIGURA II PAISATGE URBÀ BODEGÓ DETALLS PICTÒRICS GALERIA D'IL·LUSTRACIÓ BIOGRAFIA FILOSOFIA TENDA ARXIU ENLLAÇOS REALITZACIÓ D'UNA PINTURA CONTACTAR TORNAR A DALT

Facebook

Submit Thread to Digg Digg

Submit Thread to del.icio.us del.icio.us

Twitter

Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon

Gabriel Picart© 2013. Tots els drets reservats.